نحوه درست کردن شارلوت رويال
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن شارلوت رويال

آموزش و نحوه درست کردن شارلوت رويال

آشپزي

مواد لازم

يک عدد کيک اسفنجي                           6 تخم مرغي
خامه                                                 350 گرم
پودر قند                                              5 قاشق سوپخوري
کمپوت آناناس خرد شده                         2 ليوان
آلبالو يا گيلاس                                     براي تزئين
سفيده تخم مرغ                                   1 عدد
بادام ورقه شده يا خلال بوداده                 100 گرم

ابتدا کيک اسفنجي را بدين طريق آماده مي کنيم

مواد لازم براي کيک

تخم مرغ                                            6 عدد
آرد سفيد گندم                                    6 قاشق سوپخوري (150 گرم)
شکر                                                 6 قاشق سوپخوري (150 گرم)
وانيل                                                نصف قاشق چايخوري

طرز تهيه

نکته اساسي در تهيه اين کيک، خوب زدن زرده و سفيده تخم مرغ است تا کيک بدون بکين پادر پف کرده ، لطيف شود .

قالب گرد مناسبي را چرب کرده به آن آرد مي پاشيم و قالب را مي گردانيم تا کف و اطراف قالب با آرد آغشته شود، بعد زرده و سفيده را از هم جدا کرده،زرده را با شکر و وانيل مخلوط مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا کاملا زرده سفيد و سفت و کشدار شود. سفيده را جداگانه آنقدر مي زنيم تا مثل پنبه سفيد و سفت شود،به طوري که اگر کاسه را برگردانيم سفيده از کاسه نريزد.
زرده و سفيده را به سرعت مخلوط مي کنيم . آرد را کم کم ريخته ، هم مي زنيم ، به حدي که تمام مواد فقط مخلوط شود . بعد از مخلوط کردن ، مايه را نبايد زياد هم زد، چون پف آن مي خوابد فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي کنيم.
قالب را مي گذاريم طبقه وسط فر به مدت 45 دقيقه تا کيک بالا آمده،روي آن زرين شود. با انگشت روي آن فشار مي آوريم ، بايد چيزي به دست نچسبد . قالب را از فر خارج کرده ، مي گذاريم سرد شود. کيک را از قالب خارج مي کنيم و يک دايره از روي آن بر مي داريم . داخل کيک را خالي مي نمائيم ، بايد اطراف و کف کيک به اندازه 2 سانتيمتر باقي بماند، 100 گرم کره را گرم کرده ، با قاشق به کف و اطراف کيک مي ريزيم.
دوباره کيک را در فر مي گذاريم تا کيک کمي برشته شود و بعد مي گذاريم تا سرد شود . خامه را با پودر قند و نصف قاشق چايخوري وانيل مخلوط مي کنيم و ظرف خامه را روي يخ مي گذاريم . خامه را مي زنيم تا کاملا سفت شده ، فرم بگيرد.
يک عدد سفيده تخم مرغ را آنقدر مي زنيم تا کاملا سفت شود، بعد آن را کم کم داخل خامه مي ريزيم و مخلوط مي کنيم . 1 ليوان از خامه را کنار مي گذاريم ، چند تکه از آناناس را بر مي داريم ، بقيه را با خامه مخلوط کرده، داخل کيک مي ريزيم و دايره کيک را که از روي آن برداشته ايم ، مجددا روي آن قرار مي دهيم . کمي روي آن را فشار مي دهيم که کيک و خامه به هم بچسبد.
اطراف و روي شارلوت را با خامه مي پوشانيم و بادام را اطراف کيک مي پاشيم، به طوري که به خامه بچسبد. بقيه خامه را در قيف مي ريزيم و روي شارلوت را با خامه در قيف و تکه هاي آناناس و آلبالو تزئين مي کنيم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-129.html

شارلوت





:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: